2022’de Ziyaret Edilecek En İyi 4 Destinasyon

Tasmanya’daki yemek festivallerini ziyaret etmekten Singapur sokaklarında baharatlı göllerin tadını çıkarmaya ya da Hong Kong’daki çiçek pazarlarında dolaşmaya ve Kanada’da kutup ayılarını görmeye; 2021, pek çok seyahat fırsatı ve deneyimleriyle dolu yeni bir yılı müjdeliyor. Öyleyse ne bekliyorsunuz? Herkesin 2021’de olması gereken yerler olduğunu anlamadan önce, uçuş ve havaalanı transferinizi en kısa zamanda rezerve ettiğinizden emin olun.

Bu Yazıda Okuyacaklarınız

Hong Kong

Yüksek gökdelenler ve şehir ormanı, lüks alışveriş butikleri ve gönlünüzce pazarlık edeceğiniz sokak pazarları göreceksiniz. İngiliz, Portekiz ve Çin etkisi; Hong Kong, bir şekilde birlikte mükemmel bir şekilde işleyen çelişkilerle dolu bir şehirdir. Çevredeki adalardan birine veya yakındaki Kowloon’a giden bir Star Feribotu yakalayın; The Peak’e kadar dik tramvay yolculuğuna çıkın; burada etkileyici şehir manzarasına ve hareketli Victoria Limanı’na bakan inanılmaz manzaralara maruz kalacaksınız ve neon ışıklı Nathan Yolu boyunca yürüyün.

Tasmanya, Avustralya

Dizginlenmemiş vahşi doğası, büyüleyici tarihi, sanat müzeleri ve fantastik yemek sahnesi ile tanınan Tasmanya, kültüründe, mutfağında ve açık hava güzelliklerinde ağırlığının çok ötesinde. Anımsatıcı sanat eserleri ve sergilerin sergilendiği Eski ve Yeni Müzesi’nde sanat ve kültür fikrinizi almadan önce eyaletin Hobart’ın başkentindeki hareketli Salamanca Pazarlarındaki el yapımı ürünlere göz atın.

Tarih meraklıları için Port Arthur ziyareti bir zorunluluktur. Ziyaretçiler, bu önemli tarihi bölgede Avustralya’nın tarihi hakkında bilgi edinebilir ve eyaletin ilginç, tarihi barlarından birinde bazı pub yemeklerinin tadını çıkarabilir.

2021 en iyi destinasyonlar

Singapur

Singapur, birçok gezgin için gerekli bir mola yerinden başka bir şey olmayabilir, ancak bu ada şehri , hızlı bir gezintiden çok daha fazlasını hak ediyor. Devasa gökdelenler, eski mimarinin yanında yan yana dizilmiş ve yeşilliklerle çevrili bu beton ormanı ne kadar yeşil bitki örtüsüyle süslediğine şaşıracaksınız.  Michelin yıldızlı restoranlar, ucuz seyyar satıcılarla yan yana duruyor, yoldan geçenleri aromatikle cezbediyor. Çevreleyen mahalleler kendi içlerinde hedeflerdir; Kampong Glam’ın sokak sanatı ve kafe sahnesinden ve Orchard Road’daki alışveriş merkezlerinden Little India’nın dayanılmaz körilerine kadar. Elbette, Gardens By The Bay’deki Supertree Grove’u ziyaret etmeden Singapur’a hiçbir gezi tamamlanmış sayılmaz.

Önerilen İçerik :   Yunanistan Vizesini Hızlı Ve Kolayca Alabilirsiniz

Churchill, Kanada

İki kelime; kutup ayıları. Kuzeye, Büyük Beyaz Kuzey’in arktik tundrasına doğru ilerlemek, gerçekten listenize layık bir deneyim, eşi benzeri olmayan bir macera. Kanada’nın Manitoba eyaletindeki Churchill, dünyanın kutup ayısı başkenti olarak bilinir; bu nedenle, bu muhteşem canavarlardan birini vahşi doğada görmeyi hayal ettiyseniz, bunu yapabileceğiniz yer burasıdır. Yine de sadece ayılar değil; Churchill, görkemli beluga balinalarını görmek için harika bir yerdir; Bu okyanus memelilerinin oyun oynamasını izlemek için bir yolcu teknesine binmeyi veya maceraperest hissediyorsanız, asla unutamayacağınız bir deneyim için onlarla kano yapmayı tercih edebilirsiniz!

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir