2017’de ziyaret edebileceğiniz en iyi ülkeler

Şili’nin cezbedici sokaklarından tutun, Danimarka’nın arnavut kaldırımlı dar sokaklarına kadar 2017’de ziyaret edebileceğiniz en iyi 6 ülkeyi sizler için derledik. Erken rezervasyon yapıp biletinizi ucuza aldığınız takdirde gayet makul fiyatlar karşılığında siz de 2017’de unutulmaz bir tatile çıkabilirsiniz.

Bu Yazıda Okuyacaklarınız

Şili

4 bin 200 kilometreden fazla kıta sahanına sahip olan Güney Amerika’nın bu harika ülkesi, içinde barındırdığı muhteşem ekosistemi ve 36 ulusal parkıyla dünyanın en heyecan verici el değmemiş ülkelerinden birisi.

Kanada

Dünyanın en yaşanabilir şehirleri arasında yer alan Vancouver ve Montreal’e ev sahipliği yapan Kanada, tarihi dokusunu hala daha korumayı başarabilen Quebec ve Toronto şehirlerini de bünyesinde barındırıyor. Doğal güzellikleri, akarsu ve şelaleleriyle gezilip görülmesi gereken birçok yeri var.

Çandigarh, Hindistan

Yenilik ve geleneği harmanlamayı başaran bu Kuzey Hindistan eyaleti içinde birçok modern mimari örneği bulunuyor. Her geçen gün yeni otellerin inşa edildiği şehirleri çok fazla yeşil alana da sahip. Çandigarh içindeki saraylar, villalar ve ihtişamlı yapılarıyla listemize dahil olmayı başarmış bulunuyor.

Granada, İspanya

Granada’daki El Hamra Sarayı’nın bahçeleri, büyüleyici güzellikteki yapıları ve muhteşem tarihi dokusu ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmaya aday. Her gidişinizde yeni detaylarını keşfedeceğiniz Endülüs dönemi İspanya’sının harika eserleri olanca güzelliğiyle sizi Granada’da karşılayacak.

Hadrian Duvarı, İngiltere

İngiltere’de toplam 117 kilometre uzunluğunda bir duvarın bulunduğunuz biliyor muydunuz? Bowness ve Wallsend şehirleri arasında Roma döneminde inşa edilen bu duvar, hala daha turistlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Tyne dağını yürüyerek aşmak isteyen gezginler de Hadrian Duvarı’na uğrayarak güzergahlarını tamamlarken, yabancı turistler kadar yerel bisiklet grupları da bu duvara bir hayli ilgi gösteriyor. Yemyeşil ormanın içinden geçen Hadrian Duvarı sizi de cezbedecektir.

Önerilen İçerik :   Dünyanın Yeni Yedi Harikası Keşfi

Kopenhag, Danimarka

2017 Avrupa Kültür Başkenti olarak belki Danimarka’nın Aarhus şehri seçilmiş olabilir, ancak Kopenhag’ın bu muhteşem şehirden geri kalır yanı kesinlikle yok. Şehrin en çok ziyaret edilen ve temelleri 2003 yılında atılan İskandinav restoranı Noma’da yemek yemeniz şiddetle tavsiye edilir. Gezip görebileceğiniz nice dar sokağa ev sahipliği yapan şehir, göz alıcı dükkan ve mağazalarıyla da dikkat çekiyor.

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir